• برنامه آموزشی گروه
  • مراکز تحقیقاتی
  • برنامه عملیاتی گروه

| تاریخ ارسال: 1400/4/6 |
براساس اعلام معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خمین،  جهت تامین نیروی متعهد و متخصصی مورد نیاز گروه آموزشی بهداشت از میان فارغ التحصیلان مقطع دکتری تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دعوت به همکاری می نمایند. متقاضیان محترم جهت هماهنگی های لازم تا پایان وقت اداری مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ با معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی خمین واحد امور هیات علمی به شماره ۴۶۲۲۶۰۰۶-۰۸۶ از ساعت ۷ لغایت ۱۴ تماس حاصل نمایند. لازم به ذکر است مهلت تعیین شده غیرقابل تمدید است. براساس اعلام معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خمین،  جهت تامین نیروی متعهد و متخصصی مورد نیاز گروه آموزشی بهداشت از میان فارغ التحصیلان مقطع دکتری تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دعوت به همکاری می نمایند. متقاضیان محترم جهت هماهنگی های لازم تا پایان وقت اداری مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ با معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی خمین واحد امور هیات علمی به شماره ۴۶۲۲۶۰۰۶-۰۸۶ از ساعت ۷ لغایت ۱۴ تماس حاصل نمایند. لازم به ذکر است مهلت تعیین شده غیرقابل تمدید است.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 109 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر